Referenser

Anders har hjälpt oss med projektledning och samordning hos oss på DynaMate i samband med att vi omlokaliserade vår verksamhet i Värnamo. Jag kan varmt rekommendera Anders till liknade uppdrag i framtiden  hans insats hos oss har varit avgörande för att vi skulle klara detta projekt i tid. Anders har samordnat och sköt kommunikationen med många olika inblandade  aktörer samt själv engagerat sig i olika uppgifter för att projektet flöt fint och blev klart i tid .

Magnus Hagman,  Dynamate,  Telefon 072-5660401

Ledarträning på väldigt hög nivå och på ett verkligt personligt sätt. Anders Ahlenius är en genuin person som förstår verksamheten, analyserar och coachar därefter på ett sätt som ger resultat direkt. Vi kommer fördjupa vår relation med Anders och använda honom ännu mer ingående i företaget och jag kan rekommendera honom varmt.

Samuel Lundberg, VD, Rondellen Maskin AB, Telefon 0320-715411 

"Five Continents och Anders Ahlenius fick mitt ledningsteam in på rätt kurs och fokus. Anders fick oss att lägga energi och engagemang på sådant som leder företaget framåt. Jag gillar och uppskattar Anders följsamma och analyserande sätt att jobba med gruppen och dess individer och kan starkt rekommendera hans tjänster" 
Erik Sveningsson, VD Gnosjö Rörledningsaffär AB. Tel: 0370/332290

"Vi ska vara lätta i kroppen och knoppen!! Det var Anders, inte helt enkla, uppdrag från min sida inför en strategi dag. Min tanke var att vi lättare skulle kunna tänka utanför vår box och se saker vi inte normalt sätt inte ser. Så innan vår strategidag, fick Anders ”ta hand om oss”. Det gjorde han på ett enastående sätt. Jag kan starkt rekommendera Anders tjänster."
Mikael Petersson, VD, Swedrive AB. Tel 072-7126500