Flow event 2021

7 oktober 2020

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Varmt välkommen till Hillerstorp och för en inspirerande och viktig kväll när det gäller att träna unga ledare som bor i utmanande miljöer. Tillsammans hjälper vi dem att utvecklas till samhällsbyggare genom ledarskap, nyföretagande och ett hållbart liv med stark koppling till FN´s globala mål.

Kanske är du en av de 129 personer som samlade in 130 000:- till FLOW och arbetet i Etiopien? Jag är oerhört tacksam för din gåva. Oavsett om du bidrog eller inte så vill jag välkomna till vårt FLOW Event lördag den 16 januari 2021 kl 17:00 i Hillerstorp. Det blir mat, dryck, föredrag, intervjuer samt premiärvisning av vår utbildningscontainer FLOW Workspace som skall skeppas till Etiopien. Jag tror på en trevlig och viktig kväll för oss alla.

På bilden ser du en container som är ombyggd. Detta är inte vår men en sådan som vi skall bygga om till en liten plastindustri, utbildningsplats och återvinningsstation där vi kommer inspirera, träna och utbilda unga ledare i södra Etiopien. Det skall bli så kul att försöka gå i land med detta! I dagsläget har vi fått en 40 fots container från ett företag i Hillerstorp och vi kommer få arbet amed ombyggnationen av containern hos ett annat företag. Ytterligare ett antla företag hjälper oss att få fram de komponenter som behövs för att bygga enkla formsprutor för plast m.m. Detta vill ni inte missa!

Kvällen den 16 januari kommer se ut ungefär så här:

17:00  Mingel, musik med dryck och tilltugg
17:30  Premiärvisning av utbildningscontainern FLOW workspace
18:00  Middag och föreläsning om FLOW
19:15  Kaffe och dessert
19:45  Intervju med Lokoro Ejem, IPC Nyangatom och partners
20:15  Presentation av FLOW Adventure 2021 som blir en helt annan grej än tidigare

Biljetterna kostar 200:- och betalas med swish på plats.
Anmälan till kvällen sker med epost till: kontakt@andersahlenius.se

Datum: 16 januari 2021
Tid: 17:00 - 20:30
Plats: LB Plast, Brogatan 19 Hillerstorp

I dagsläget finns plats för 50 personer. Om folkhälsomyndigheten justerar maxantalet under hösten kommer vi öppna upp för fler. Information om detta kommer finnas här på hemsidan.

Skulle du vilja att jag besöker ditt företag eller er skola för att berätta om projektet och arbetet med unga människor i utsatta miljöer så hör gärna av dig till mig. 

Anders Ahlenius